Neon Team - Joris

NEON, that's you!

Jij wilt je woning verkopen en daarbij wil je natuurlijk goed begeleid worden. Daar zijn we bij NEON steengoed in. Wij bieden je professioneel advies, maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Een woning verkopen doe je immers niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Jarenlang bouwden we aan een doorgewinterde kennis van de vastgoedmarkt in de regio en op die manier beschikken wij over een uitgebreid netwerk. We bereiken niet alleen de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw woning maar garanderen bovendien een volledige juridische zekerheid en een waterdicht dossier.

Je woning plaatsen we in een frisse hedendaagse omkadering. Zo klopt het plaatje van A tot Z. Bij NEON vastgoed gaan we voor het beste en streven we ernaar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, huurder als verhuurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Jouw glimlach is onze motivatie.

Onze specialisatie ligt in residentieel onroerend goed van het midden- tot hoger segment, zowel bestaand als nieuwbouw, en kleine handelspanden in centrum- en Noord-Antwerpen, maar daarnaast staan we ook open voor zo goed als elke andere vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze services toe.

Onze aanpak haalt gewoonweg het beste uit jouw pand. Terwijl wij zorgen voor een vlot en zorgeloos proces van de verkoop van jouw woning kan jij op zoek gaan naar je volgende woonst. Een nieuwe thuis waar jij ontelbare herinneringen zal maken, waar je misschien je gezin creëert en hechte familiebanden smeedt. Kortom, wij willen voor al jouw heerlijke geluksmomenten zorgen, van klein naar groot. We doen dat met de nodige spontaneïteit en misschien zelfs wel een tikkeltje gekheid. Alles staat in het kader van jouw ‘pursuit of happiness’. Daarvoor staan we elke dag met veel plezier op. Dus, let’s go and find your happiness!

We zien elkaar snel. Bij jouw thuis of bij ons op kantoor.

Benieuwd wat onze klanten over NEON vastgoed zeggen?
Check it out!

MEET THE NEON TEAM!

Op de sleutelmomenten in je leven wil je iemand aan je zijde die je vlot door het verkoopproces loodst en die je 100% kunt vertrouwen. Maak daarom kennis met the NEON Family!

WHO’S WHO?
g