teamfoto neon vastgoed

Neon, that's us!

Neon Vastgoed bestaat uit een geweldig team van vier enthousiastelingen. Een team van mensen met beide voeten op de grond en het hart op de juiste plaats, mensen met een serieuze portie empathie en een goed stel hersenen. De passie voor vastgoed was voor sommigen een vanzelfsprekendheid van kinds af aan, voor anderen groeide het door de jaren heen. Hun motto? "Work hard, play hard".

Als je al contact hebt gehad met ons kantoor, leerde je ongetwijfeld Martine kennen. Martine Aerts kunnen we gerust de gastvrouw van Neon Vastgoed noemen. Ze ontvangt iedereen op kantoor met haar charmante, open persoonlijkheid én heerlijke koffie. Zij regelt  alles voor- en achter de schermen en houdt als een volleerd acrobaat vaak honderd balletjes tegelijk in de lucht op een bijzonder elegante manier.

Joris Kerschot is founding father en manager van Neon Vastgoed. “Noem ons gerust je buren, want zo zien we onszelf ook”, zegt hij. Hij is geboren en getogen in Noord-Antwerpen en woont met zijn vrouw en twee kinderen in het hartje van Mariaburg. Ondanks heel wat jaren immo-ervaring, heeft hij nog steeds een haat-liefdeverhouding met het makelaarsvak. Joris vindt dat we het stof wel stilaan van de traditionele makelaardij mogen vegen en is meer dan klaar voor vernieuwing. Met zijn Neon Vastgoed wil Joris de dingen anders aanpakken, dichter bij de mensen staan en communiceren zoals alleen de topmerken dat doen. Door Ellen van Schaik aan boord te halen, die meer dan 15 jaar ervaring heeft op het vlak van merkcommunicatie, is marketing en communicatie meer dan ooit een topprioriteit binnen Neon Vastgoed.

Samen met Joris, is ook Bart Van Hoof, de makelaar die elke dag het beste van zichzelf geeft om mee te timmeren aan het commerciële pad van Neon Vastgoed. Geen gladde verkoopspraatjes - waar we bij Neon Vastgoed allergisch aan zijn – maar wel eerlijkheid, gezond boerenverstand en commercieel inzicht.

Joris, Bart, Ellen en Martine zijn de vertrouwenspersonen waar je maar wat graag je centjes aan toevertrouwt omdat je weet dat ze enkel het allerbeste met jou zullen realiseren.

 

Welkom bij Neon Vastgoed!

Let's get in touch

We zetten de koffie alvast klaar. ;-)