f

NEON, that's us!

NEON vastgoed bestaat uit een geweldig team van zes enthousiastelingen. Een team van mensen met beide voeten op de grond en het hart op de juiste plaats, mensen met een serieuze portie empathie en een goed stel hersenen. De passie voor vastgoed was voor sommigen een vanzelfsprekendheid van kinds af aan, voor anderen groeide het door de jaren heen. Hun motto? "Work hard, play hard".

Als je al contact hebt gehad met ons, heb je ongetwijfeld Martine en Bianca leren kennen. Noem ze gerust de gastvrouwen van NEON vastgoed. Ze zijn het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en op kantoor. En hoe?! Ze staan iedereen altijd te woord met hun charmante, open persoonlijkheid én hands-on mentaliteit. Zij houden als volleerde acrobaten vaak 100 balletjes in de lucht en dat op een bijzonder elegante manier. Bianca Caers en Martine Aerts vormen samen een geoliede machine om zowel klanten als het ganse Neon Team de nodige ondersteuning te bieden.

Joris Kerschot is founding father en manager van NEON vastgoed. Hij is geboren en getogen in Noord-Antwerpen en woont met zijn twee kinderen in het hartje van Mariaburg. Hij heeft al heel wat jaren immo-ervaring op de teller staan en toch houdt hij bij elke verkoop nog steeds goed voor ogen dat verhuizen een belangrijke mijlpaal in mensen hun leven is. Met zijn NEON vastgoed wil Joris de dingen ánders aanpakken, dichter bij de mensen staan en een uitmuntende service bieden. Niet wat mensen verwachten, maar net dat tikkeltje meer. 

Bart Van Hoof is een vaste waarde van NEON vastgoed en de makelaar die elke dag het beste van zichzelf geeft om mee te timmeren aan het commerciële pad van ons vastgoedkantoor. Bart kent Kapellen en omstreken op zijn duimpje en werkt, samen met Martine, vanuit ons kantoor in Brasschaat.

Dorien Meersman. Dorien is letterlijk en figuurlijk de jongste aanwinst van NEON vastgoed maar niet voor lang meer. Nadat ze haar studies rechtspraktijk met glans beëindigde, was het voor haar meteen duidelijk: "Ik wil verder in het vastgoed!" en startte ze meteen haar BIV-stage bij NEON vastgoed. En mét succes...ondertussen heeft ze haar eigen BIV-nummer op zak! 

Last but not least, Eline Hendrickx. We mochten Eline al verwelkomen voor haar stage in haar laatste jaar vastgoed! Dat bleek een succes te zijn en een enorme match met het ganse team. Ze is voornamelijk actief vanuit ons kantoor in Heide-Kalmthout, haar vertrouwde omgeving, waar ze de regio commercieel voor haar rekening neemt. 

Martine, Bianca, Dorien, Eline, Bart en Joris zijn jouw vertrouwenspersonen. Vertrouwenspersonen waarvan je weet dat ze enkel het allerbeste met jou willen realiseren. Hun aandacht voor mensen, hun gedrevenheid én de juiste commerciële skills maken van hen allen geboren NEON vastgoed medewerkers. 

Welkom bij NEON vastgoed!

Let's get in touch

We zetten de koffie alvast klaar. ;-)