De verkoop van jouw woning uit handen geven? 

Good choice! Alles start met de beste prijs voor jouw woning! Bij Neon Vastgoed gebeurt een waardebepaling steeds op een professionele manier en enkel door ervaren makelaars met kennis van zaken. We houden rekening met jouw wensen en verwachtingen en met de waarde van de buurt waarin het pand zich bevindt. De ene buurt is immers al ‘hotter’ dan de andere.

Eens we een akkoord hebben over de prijs nemen wij alles van jou over en starten we onze goed geoliede verkoop- en marketingmachine. We bekijken welke communicatie de woning nodig heeft om goed en efficiënt bij de juiste kopers terecht te komen.

Tijdens alle fases van ons traject heb je te allen tijde rechtstreeks contact met jouw persoonlijke makelaar en word je geïnformeerd over de stappen die we nemen om het maximum uit de verkoop van jouw woning te halen.

neon vastgoed vitrine bordje

Hoeveel is jouw eigendom waard? 

Met de nodige deskundigheid en ervaring bepalen we, met plezier en volledig vrijblijvend, een prijs die vooral realistisch en marktconform is. Een goede basis voor het verkoopproces is essentieel en dat begint met de juiste vraagprijs voor jouw woning.

Laat jouw contactgegevens achter en wij contacteren je voor een vrijblijvende schatting.