Deel op

Who's your lovebird?

Laat het ons weten* en wie weet maken jij en je lovebird kans op een etentje voor 2 personen op Valentijnsdag
(dat is vrijdag 14 februari by the way).

valentine

Wie verdient een Valentijnsdineetje met jou? Dat willen wij graag weten!
Een onschuldige hand kiest op woensdag 12 februari een winnaar en die krijgt een etentje voor 2 personen op de avond van Valentijnsdag in het gloednieuwe Ristorante Sardis in Brasschaat.

Wat moet je doen om deel te nemen?

Op Instagram:

1. Ga naar onze Valentijnspost 
2. Like onze post
3. Tag your lovebird in the comments and tell us why! 
Onze post sharen in IG Stories mag al-tijd! ;-)

Op Facebook:

1. Deel onze Valentijnspost
2. Tag your lovebird and tell us  why!

 

Verwennerij in Ristorante Sardis!

Vorig jaar vonden Tiziano & Eveline Cappai via Neon Vastgoed het ideale pand om hun gerenommeerde Italiaanse restaurant uit Merksem in onder te brengen. Het pittoreske huis met authentieke gevel op de Kapelsesteenweg 406 zou het nieuwe kader worden voor Ristorante Sardis. Na een intense periode van verbouwing, opende het nieuwe Sardis begin dit jaar haar deuren.  

Ristorante Sardis is al sinds 1984 een begrip in Italiaanse en Sardijnse specialiteiten. De keuken van Sardis vertrekt steeds van verse producten en biedt een heerlijke variatie aan typisch Italiaanse en Sardijnse gerechten. Laat je in verleiding brengen in het stijlvolle en moderne interieur waar chef Tiziano Cappai & Eveline Cappai hun gasten met geweldige culinaire hoogstandjes verwennen. Want, zoals Tiziano en Eveline het zelf terecht verwoorden: Ristorante Sardis , dat is Italiaanse gastronomie met een grote G.

sardis

De kleine lettertjes

We geven twee cheques voor twee Valentijnsmenu's (ter waarde van 69 euro per persoon) bij Ristorante Sardis cadeau. Deze cheques zijn enkel te verzilveren op de avond van Valentijn zelf. Er kan de avond van Valentijn niet à la carte gegeten worden dus er kan niet afgeweken worden van de Valentijnsmenu. Dranken die u bij, voor of na de maaltijd neemt, dient u zelf te betalen. Er werden reeds twee tafeltjes voor 2 personen gereserveerd bij Ristorante Sardis, Kapelsesteenweg 406, 2930 Brasschaat (www.ristorantesardis.be). Gelieve het uur van aankomst tijdig te bevestigen aan het restaurant zelf op het telefoonnummer: 03/644.28.11 De 2 Valentijnsmenu's (twv 69 euro per persoon, excl. dranken) kunnen enkel verzilverd worden met een door Neon Vastgoed gehandtekende cheque die persoonlijk dient afgehaald te worden op het kantoor van Neon Vastgoed, Kapelsesteenweg 348, 2930 Brasschaat. Het kantoor is dagelijks geopende van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 17u30. 

Op woensdag 12 februari maken we de winnaars bekend. Er zal één winnaar uit de reacties op Facebook worden gekozen en één winnaar uit de reacties op Instagram. De 2 winnaars zullen op woensdag 12 februari persoonlijk benaderd worden via hun social media-kanaal. De cheques kunnen nadien persoonlijk afgehaad worden op het kantoor van Neon Vastgoed. Dat kan op woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de kantooruren. De cheques kunnen enkel op de avond van Valentijnsdag verzilverd worden. 

Op woensdag 12 februari maken we de winnaar bekend.