Deel op

Maak een afspraak voor een digitaal bezoek aan uw volgende woning!

De wereld is in de ban van het Corona-virus. Iedereen neemt wat meer afstand van elkaar en men vermijdt uitstapjes die niet per se ondernomen moeten worden. Maar wat als je op zoek bent naar een nieuwe woning? Moet je dan je zoektocht staken? Niet bij Neon Vastgoed want vanaf nu maken wij ook digitale afspraken. 

Pardon? Digitale afspraken? 

Het recept blijft hetzelfde. Je bent geïnteresseerd in een woning die bij ons te koop of te huur staat en je zou die woning graag een keertje willen bekijken. Je neemt contact op met ons kantoor en maakt een afspraak. Op het moment van onze afspraak belt de makelaar jou op via Whatsapp of start met jou een Facetime-gesprek. Hij of zij leidt je rond door de hele woning en geeft jou dezelfde uitleg die hij of zij je ook zou geven bij een live bezichtiging. Je stelt de vragen die je hebt gewoon via het Facetime-gesprek. 

Facebook live blog

Hou je het toch liever bij een echte bezichtiging ter plaatse? Dat kan uiteraard nog steeds. Onze makelaars zijn in perfecte gezondheid, wassen hun handen tussen elk bezoek en ontsmetten hun handen met alcoholgel.