Deel op

Is je woning verkocht? Proficiat! Dan is het nu tijd om aan de verhuis te beginnen. Ervoor zorgen dat je waardevolle spullen veilig van punt A naar punt B geraken, is geen sinecure. Verhuizen is een kunst op zich. Haat je inpakken of weet je niet hoe je daar moet aan beginnen? No worries, maak kennis met onze verhuisbutler-dienst! 

Maak kennis met Anthonissen Verhuizingen. Onze partner voor jouw verhuis!

Van kleinere tot hele grote verhuizingen. Van kelderverdieping tot volledige flatgebouwen. Anthonissen Verhuizingen kent het vak. Hun knowhow, als vierde-generatie-familiebedrijf, staat garant voor een vlotte dienstverlening en een eerlijke prijs. Iedere verhuis wordt opgevolgd door één van de zaakvoerders. Persoonlijk en direct contact met de klanten, hetgeen we ook Neon Vastgoed hoog in het vaandel dragen.  

Vraag nu, volledig vrijblijvend, een gratis offerte aan! Een van de zaakvoerders van Anthonissen neemt persoonlijk contact met je op en komt bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking en prijsopgave. Neon-klanten krijgen de eerste Neon-verhuisdozen en een rol Neon-verhuistape alvast van ons cadeau!