Deel op

Let’s do this!

Hoe zo’n she shed er dan precies uitziet? Dat bepaal jij volledig zelf! Ben je een knutselaar of eerder een spring in’t veld? Kom je tot rust met wat klassieke muziek in je oren, of tokkel je liever zelf op je gitaar? De mogelijkheden zijn eindeloos: van een atelier, tot een chillplek met tv en radio of een eigen mini-bibliotheek. Wat het ook mag zijn, houd één doel voor ogen: de she shed is jouw unieke plekje om te ontspannen en ontsnappen aan de buitenwereld. En onthoud goed: no men allowed! ;-)

  Inspiratie nodig?

  • Een she shed voor cozy nights met vriendinnen? Ga dan voor een comfortabele zithoek met toffe loungezetels en een bijzettafeltje. Ook een koelkast voor frisse wijn en aperitiefhapjes is geen overbodige luxe.
  • Een she shed voor de echte boekenwurm: met wat boekenplanken tegen de muur en een schommelstoeltje in de hoek verdiep jij je volledig in jouw favoriete boeken.
  • Ben je eerder een avondmens? Denk dan zeker aan de nodige verlichting en eventueel een warmtebron om in alle luxe te genieten van je vrije moment.
  • Voor de knutselaars of creatievelingen is een opbergruimte waarschijnlijk mooi meegenomen. Voorzie een ladekast of dressoir voor al jouw spullen.

  Zie het groots, of net heel klein

  Oorspronkelijk, en zoals de naam het al weggeeft, werd een she shed ingericht in een apart tuinhuis, schuurtje of zelfs een caravan in de tuin waar je rustig en afgezonderd kan genieten van wat me-time. Met een toffe kleur tegen de muur en wat charmante decoratiestukken ben je helemaal gesetteld.

  Maar ook zij die in een appartement wonen, of moeten zoeken naar ongebruikte ruimtes in de tuin kunnen een eigen she shed creëren. Een lege hoek of kamertje in huis kan bijvoorbeeld al de ideale oplossing bieden. Want het hoeft helemaal niet groot te zijn. Elke plek in huis heeft het potentieel om een gezellige she shed te worden. Zolang jij er maar tot rust kan komen. Een goede tip: plaats een kamerscherm of hang een gordijn op, zodat je volledig in je eigen cocon kan vertoeven.

  Zie je het groots en wil je alles tot in de puntjes uitgewerkt hebben? Dan kan natuurlijk een interieurvormgever of architect je helpen met de perfecte inrichting.

  bath