Deel op

DE KIJKDAG! 

Wat is dat nu eigenlijk, een kijkdag?

Simpel gezegd… een bijeenkomst, georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven iets wat te koop wordt aangeboden op voorhand te bekijken en te inspecteren vooraleer ze overgaan tot de koop ervan of het uitbrengen van een bod.

De voordelen zijn uiteraard dat je de potentiële kopers kan bundelen op 1 dag. En of het de opzet is of niet, je creëert hierdoor een soort van verlangen, een onderlinge gretigheid tussen de geïnteresseerde. Wat meestal resulteert in een mooie verkoop als je het goed aanpakt...

Maar hoe pak je dat nu het best aan?    Let’s share (a few of 😉) our tips and tricks.

Tip 1. A nice smell promotes the sell

Zorg ervoor dat je woning gepoetst is en fris ruikt. Onze reukzin waarschuwt ons bij gevaar, maar helpt ons ook bij het zoeken van een nieuwe liefde 😉 De geur van koffie of vers gebakken koekjes laten je thuiskomen.

k

Tip 2. No foto’s van de bomma

Persoonlijke spullen zet je best even aan de kant. Het is belangrijk dat potentiële kopers de ruimtes zien en niet afgeleid worden door prullaria. Opgeruimd staat netjes.

k

Tip 3. Stressy makes it messy

Mensen die je woning komen bezichtigen kopen geen paar schoenen, laat ze jouw woning in alle rust bekijken. Jij koopt ook geen paar schoenen zonder ze eerst te passen.

k

Tip 4. Information is key

Je zal overspoelt worden met vragen. Het is dus belangrijk dat je uitstekend geïnformeerd bent.  Niet enkel over de huidige staat van je woning maar ook over de eventuele mogelijkheden.

g

Tip 5. Buyer says no? Hire a pro!

De laatste, maar zeker geen onbelangrijke tip: Contacteer Neon vastgoed als je kijkdag op een sisser afloopt 😉 Wij helpen je met veel plezier!

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend samenwerkingsvoorstel via deze link.

Neon Team