We go the extra mile.

GRATIS SCHATTING

 

Je hebt beslist dat je wil verkopen met NEON vastgoed? Great! You have done your part! Nu is het aan ons. Dit is hoe we te werk gaan...

 

PICTURE PERFECT

Elke woning wordt bij ons steevast gefotografeerd door een professioneel team van fotografen. Zo brengen we jouw pand niet alleen tot leven met woord maar ook met beeld. Doorheen het proces, komen de laatste nieuwe marketingtechnieken aan bod, bepaald op maat van jouw woning: video's, hoogtefotografie en het inzetten van drones zijn bij ons dagelijkse kost. Soms kan het ook nuttig zijn digitaal door een pand te kunnen wandelen. Daarbij zetten we dan 3D-fotografie in. Tenslotte maken we ook nauwkeurige plannen van jouw woning zodat het voor potentiële kopers meteen duidelijk is hoe de ruimtes zich verhouden.

Services

AND... ACTION!

Ons NEON vastgoed-verkoopbord hangt of staat ondertussen voor jouw woning, en jouw pand gaat straks ook online! Nog voor het online wordt gezet (en gepubliceerd op portaalsites) spreken we ons eigen NEON vastgoed-netwerk aan. De social media-machine draait ondertussen ook op volle toeren.

Services

DANCE LIKE A BUTTERFLY, STING LIKE A BEE

Op naar een succesvolle verkoop van jouw woning! Je kan er op rekenen dat afspraken steeds snel en persoonlijk ingepland en opgevolgd worden. Je wordt ook regelmatig van de voortgang van de verkoop op de hoogte gebracht. Hebben we een potentiële koper? Wij bemiddelen tot we de allerbeste prijs voor jouw woning hebben onderhandeld.

Services

 

D-DAY

Proficiat! Je woning is verkocht! Nu gaan we voor het opmaken van een waterdichte verkoopovereenkomst onder de juiste begeleiding tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris. Wij garanderen een vlekkeloos parcours en regelen alle nodige documenten zodat jij kan beginnen inpakken. "Oh, je wenst een verhuisbutler, zei je?" Ook dat kunnen we voor jou regelen.

 

GRATIS SCHATTING

Wil je weten wat onze klanten van onze services vinden?

Check it out!

happy custumor