Gelegen aan de rand van Mariaburg, vind je deze instapklare bel-étage. Met vernieuwde keuken, sanitair, dak en meer biedt dit pand alles wat je nodig hebt. De locatie is ideaal, met winkels, scholen, fietsostrade en openbaar vervoer in de buurt. Daarnaast bevindt een autosnelweg zich op minder dan 5 km afstand en is het treinstation op loopafstand. (Mobiscore 8,4/10)

De woning heeft een EPC-B classificatie uit 2020 maar is recentelijk geïsoleerd in de spouwmuren en voorzien van een nieuwe voordeur. Bovendien is het pand perfect geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen volgens de zonnekaart.

Bij binnenkomst betreed je een ruime inkomhal met berging en inpandige garage op het gelijkvloers. De garage biedt voldoende ruimte voor zowel een voertuig als fietsen en andere opslag. Vanuit de garage heb je toegang tot de vernieuwde tuin/terras met sfeerverlichting.

Op de eerste verdieping vind je een grote leefruimte met parketvloer en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Rolluiken zijn aanwezig om te verduisteren of om de hitte tegen te houden in de zomer, ook zijn alle ramen voorzien van vliegenramen. Verder is er op de verdieping de vernieuwde keuken met hoogwaardige BOSCH apparatuur en een groot gastentoilet met handenwasser.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer met dubbele lavabo, bad en toilet.

De wijk staat bekend om zijn gezelligheid, weinig verkeer alsook jong publiek met kinderen.

Interesse? info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88
Lees verder
Adres
Vogelkersstraat 64 , 2180 Antwerpen
Type
Huis
Status
Verkocht
EPC Waarde
182 kWh/m²
Keuring elektriciteit
Conform
182
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 31m²
Keuken
#1 16.5m²
Slaapkamer
#1 11m² #2 17m² #3 8m²
Badkamer
#1 7m²
Voorzieningen
  • Buitenstaanplaats
  • Garage
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
158 m²
Grondoppervlakte
189 m²
Prijs
Kadastraal inkomen
909,— €
Referentie
b794af19-6a1f-4cbd-a388-990a0e1dedef
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Uitstekende staat
Badkamer
Uitstekende staat
Keuken
Uitstekende staat
Oriëntatie
Tuin oriëntatie
Noord
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
  • Geïsoleerd dak
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
182 kWh/m²
EPC Niveau
B
EPC Code
20201026-0002331945-RES-1
Overstromingsrapport
P-score: A | G-score: A
Ruimtelijke ordening
  • Geen risicozone voor overstromingen
Bijkomende info
  • stedenbouw: in aanvraag

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij NEON staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!