Prachtige ruime villa op een rustige locatie in het charmante Mariaburg-Brasschaat.

De woning werd in 2004 gebouwd met oog voor detail en gebruik van duurzame materialen. Sindsdien werd de woonst uitstekend onderhouden en met een EPC van 188kWh/m² ook zeer energiezuinig.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een bureau, een mooie open leefruimte met aanbouw en toegang tot het aangelegd terras. Verder op het gelijkvloers een ruime geïnstalleerde keuken, een wasplaats met berging en een inpandige garage.

Op de 1e verdieping 5 slaapkamers, een douche kamer en een ruime badkamer. De zolderruimte werd mooi afgewerkt en is bereikbaar via een vaste trap.

De tuin is op dit ogenblik volledig aangelegd, maar wordt door de verhuurder nog voorzien van eenvoudig te onderhouden gras.

Zeer aangename en verzorgde woning in een toffe buurt.

Beschikbaar vanaf 1/8/2023 (bespreekbaar).

Een bezoek ter plaatse? info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88
Lees verder
Adres
Charlottalei 18 , 2930 Brasschaat
Type
Huis
Status
Verhuurd
EPC Waarde
188 kWh/m²
188
Algemeen
Voorzieningen
  • Zolder
  • Buitenstaanplaats
  • Garage
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
328 m²
Referentie
24b6fc32-49ab-4096-9ea3-d9579f780954
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Goede staat
Badkamer
Goede staat
Keuken
Goede staat
Oriëntatie
Tuin oriëntatie
Zuid-Oost
Oriëntatie op het terras
Zuid-Oost
Comfort
  • Open haard
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
  • Geïsoleerd dak
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
188 kWh/m²
EPC Niveau
B
EPC Code
20190810-0002184568-RES-1

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!