Opzoek naar een nieuwbouwappartement maar geen zin om te wachten? Dit kleinschalig appartementsgebouw van vijf appartementen wordt opgeleverd eind december 2023.

Het gebouw kent een hedendaagse , stijlvolle look met de focus op licht en lucht.

Het twee slaapkamer appartement zal afgewerkt worden tot aan de schilderwerken.

Er werd gekozen voor laminaat in de droge ruimtes en tegels in de natte ruimtes. Verder wordt er een moderne witte keuken geplaatst met een blauw-grijskleurig blad en een eiland dat zorgt voor rechtstreeks contact met de lichtrijke leefruimte. Ook alle toestellen zullen in de keuken worden voorzien. Daarnaast is er nog een handige berging met spoelbak.

De badkamer kent dan weer een praktische invulling met inloopdouche en enkel lavabomeubel. Naast de badkamer is er een apart toilet met handwasser.

Verder kan je winter en zomer genieten van het inpandig terras.

In de ondergrondse verdieping zijn er nog twee staanplaatsen en een privatieve kelderberging voorzien, deze zijn inbegrepen in de prijs. Fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit appartement wordt verkocht aan de huidige prijs onder het stelsel van 21% btw. Aankoop onder registratie is ook zeker mogelijk mits aanpassing van de voorwaarden.

Voor verduidelijking en meer informatie kan u ons steeds contacteren.
info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88
Lees verder
Adres
Eikenlei 66 101 , 2960 Brecht
Type
Appartement
Status
Verkocht
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 33m²
Keuken
#1 5m²
Slaapkamer
#1 11m² #2 9m²
Badkamer
#1 4m²
Terras
#1 12m²
Voorzieningen
  • Kelder
  • Garage
  • Lift
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
90 m²
Referentie
9d016384-8445-4bb6-a84c-1524b5ad2111
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Nieuwe staat
Badkamer
Nieuwe staat
Keuken
Nieuwe staat
Oriëntatie
Oriëntatie op het terras
Noord-West
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
  • Zonnepanelen
Wettelijke info
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebieden
    - Stedenbouw: in aanvraag

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij NEON staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!