Deel op

GEANNULEERD

Jeu De Neon 2022 - Editie Kalmthout

Met grote teleurstelling zijn wij genoodzaakt om ons petanquetornooi Jeu De Neon dat op zaterdag 25 juni 2022 aan Sportpark Heikant zou plaatsvinden te annuleren.

Wij hebben een mail ontvangen van de plaatselijke petanqueclub waarin zij laten weten dat zij niet akkoord kunnen gaan met de organisatie van het tornooi gezien het "commerciële" karakter ervan. 

Deze plotse vreemde wending verbaast ons ten zeerste gezien het aangename contact met de club. Wij zijn steeds open en helder geweest over de organisatie van het event. Wat ons nog meer verbaast, is dat elke poging om in dialoog te gaan helaas volledig wordt genegeerd. Wij worden met onze rug tegen de muur gezet. De deur wordt dicht gegooid en op slot gedraaid. Wij betreuren ten zeerste deze manier van communiceren en hebben hier melding van gemaakt bij de gemeente, maar ook hier hebben we helaas geen oplossing kunnen vinden.

Bij Neon Vastgoed doen we de dingen graag anders. We willen mensen en buurten bij elkaar brengen. We trachten steeds creatief om te gaan met onze marketing en manier van communiceren en willen hier dan ook met veel plezier de nodige inspanningen voor leveren. Onze events zijn er om zowel jong als oud een zeer fijne dag te bezorgen en geen platvloerse commerce te voeren. Zij die reeds aanwezig waren zullen dit zeker kunnen beamen en met plezier bevestigen.  

Maar we doen de dingen ook gewoon graag goed. De voorbereiding van onze events duurt weken en zelfs soms maanden. Het is daarom niet haalbaar om een kwalitatief alternatief te vinden op zo'n korte termijn (10 dagen). 

Alle deelnemers zullen telefonisch worden gecontacteerd. 

We laten ons echter niet door dit negativisme uit het lood slaan en zullen op korte termijn bekijken hoe we onze leuke en toegankelijke events naar Kalmthout kunnen brengen. 

 

We'll be back! #TheNeonTeam