Op een boogscheut van Ekeren, Kapellen en Mariaburg, vlakbij belangrijke toegangswegen en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, wordt er met veel zorg en aandacht gewerkt aan Residentie Schriek 268.

www.schriek268.be

Op de eerste verdieping van dit BEN (Bijna Energie Neutraal) - project vinden we een groot appartement met twee slaapkamers, berging en ruime leefruimte. De grote leefruimte met veel licht en open keuken komt uit op een terras van een kleine 21 m².

Een ruime ondergrondse garage zorgt ervoor dat je vlot kan parkeren met wagen of fiets. De berging is inbegrepen in de totaalprijs, ondergrondse parkeerplaats is verplicht aan te kopen.

Opdat u een duidelijk beeld zou krijgen van de prijs-kwaliteitsverhouding, hebben we de bouwtechnische beschrijving van materialen en werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in een lastenboek. Vraag gerust een exemplaar bij een van onze medewerkers.
Lees verder
Adres
Schriek 268 A101 , 2180 Ekeren
Type
Appartement
Status
Verkocht
Algemeen
Ruimtes
Terras
#1 20.46m²
Voorzieningen
  • Kelder
  • Parking
  • Lift
Oppervlaktes
Bruto Woonoppervlakte
90 m²
Referentie
8c2d1756-6795-4cb9-8f33-5c5f7c052cea
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Nieuwe staat
Badkamer
Nieuwe staat
Keuken
Nieuwe staat
Oriëntatie
Oriëntatie op het terras
Noord-West
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
  • Zonnepanelen
Wettelijke info
Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebied

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!