Op een centrale locatie in de nieuwbouwresidentie RIETVALLEI in het bruisende Mariaburg, vlakbij winkels en invalswegen, bieden wij 3 ondergrondse parkeerplaatsen (P4,P5 en P8) TE HUUR aan.
De parkeerplaatsen zijn vlot bereikbaar vanop de Kapelsesteenweg dmv van een automatische sectionaalpoort en vlotte inrit. De huurprijs bedraagt € 70/maand/parkingplaats.

Contacteer snel NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek te plaatse.
Lees verder
Adres
Kapelsesteenweg 585 0 0, 2180 Antwerpen
Type
Parking
Status
Verhuurd
Algemeen
Oppervlaktes
Bruto Woonoppervlakte
15 m²
Referentie
63abb078-f378-4d52-8d00-e5c510fe4df9
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Goede staat
Wettelijke info
Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
  • Geen risicozone voor overstromingen
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebieden

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!