Deze oerdegelijke woning met ideale indeling vinden we terug op een rustige en vlot bereikbare locatie in Mariaburg op een compact en onderhoudsvriendelijk perceel.
Structureel helemaal in orde met recent vernieuwd en geïsoleerd dak, kroonlijst, dakgoten en gevelbekleding. Verder beschikt de woning over dubbel glas.
Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte die thans is ingedeeld in eetkamer en salon en een grote gescheiden keuken. Verder nog een veranda die uitgeeft op de zuidtuin. De eerste verdieping biedt onderdak aan drie slaapkamers en de badkamer. Ondergronds is er nog een praktische en droge kelder en verdere bergruimte vinden we op zolder. De woning verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud doch enige modernisering is aangewezen. (ketel, elektrische installatie, keuken en badkamer). Ontdek het potentieel van deze woning en contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse.
Lees verder
Adres
Oudstrijderslei 79 , 2180 Antwerpen
Type
Huis
Status
Verkocht
EPC Waarde
568 kWh/m²
Keuring elektriciteit
Niet conform
568
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 35m²
Keuken
#1 12m²
Slaapkamer
#1 14m² #2 11m² #3 10m²
Badkamer
#1 5m²
Voorzieningen
  • Zolder
  • Kelder
  • Garage
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
151 m²
Grondoppervlakte
262 m²
Referentie
13a51665-4be0-47e1-819d-3275368420f9
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Goede staat
Badkamer
Goede staat
Keuken
Goede staat
Oriëntatie
Tuin oriëntatie
Zuid
Oriëntatie op het terras
Zuid
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
568 kWh/m²
EPC Niveau
F
EPC Code
20220210-0002543738-RES-1
Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
  • Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr)
  • Verkavelingsvergunning: geen verkavelingsvergunning uitgereikt
  • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo)
  • Effectief overstromingsgevoelig
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebieden

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!