Deze ruime en degelijke halfopen gezinswoning op een ideaal perceel van ca 460m² is helemaal gestript en klaar om onder handen genomen te worden voor verbouwers die hun eigen stijl, keuzes en stempel wensen te drukken.
Gunstig gelegen vlakbij het centrum van het bruisende Kapellen, de haven van Antwerpen, invalswegen en openbaar vervoer.
De degelijke betonstructuur tussen al de verdieping en ideale indeling biedt een enorm potentieel. Er werd een tijdelijke woonst ingericht, voorzien van een leuke leefruimte met open keuken, verzorgde badkamer en één slaapkamer, om in alle comfort en vlakbij de werf kosteloos onderdak te kunnen vinden.
Het gelijkvloers is thans ingedeeld met inkomhal, royale leefruimte met open keuken, wasplaats en bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een ruimte voor badkamer plus douchekamer. De tweede verdieping kan ingericht worden als masterbedroom of bijkomende kamers.
Verder is er een ruime reeds genivelleerde tuin, voorzien van nieuwe omheining en grote regenwaterput en een grote garage
Het project werd reeds door Delta Architecten uit Stabroek volledig uitgewerkt om omgetoverd te worden tot een moderne hedendaagse woning ! Contacteer Neon Vastgoed voor de plannen of plan uw bezoek ter plaatse om de mogelijkheden van deze woning te ontdekken.
Lees verder
Adres
Essenhoutstraat 205 , 2950 Kapellen
Type
Huis
Subtype
Half open bebouwing
Status
Verkocht
EPC Waarde
899 kWh/m²
899
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 31m²
Keuken
#1 10m²
Slaapkamer
#1 30m² #2 15m² #3 15m²
Badkamer
#1 6m²
Voorzieningen
  • Zolder
  • Garage
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
152 m²
Grondoppervlakte
460 m²
Prijs
Kadastraal inkomen
1.162,— €
Referentie
6a5c2689-d65a-48e9-972e-7f07b82a5ad5
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Te renoveren
Badkamer
Te renoveren
Keuken
Te renoveren
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
899 kWh/m²
EPC Niveau
F
EPC Code
20210515-0002415508-RES-1
Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
  • Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr)
  • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo)
Bijkomende info
  • Bestemming: woongebieden
    OVERSTROMINGSRAPPORT : P-score C - G-score C
    Renovatieplicht van toepassing

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!