In het hart van het groene Hoogboom, dichtbij de betere scholen, horecazaken, invalswegen, openbaar vervoer en winkels werd het duurzame project CASTELIJM ontwikkeld, een groen, energie-arm en kindvriendelijk binnengebied zonder doorgaand verkeer, bestaande uit 16 woningen en 19 appartementen.
Hier kunnen alle inwoners genieten van een perfecte zuid-oriëntatie en een grote hoeveelheid privacy. De woning die we hier aanbieden is een royale halfopen woning omvattende 3 bouwlagen. Het gelijkvloers betreden we via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiairekast. De grote open leefkeuken met aansluitend de leefruimte geeft uit op het zonovergoten terras en compacte onderhoudsvriendelijke tuin. Verder een handige bergplaats. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers waarvan één met ensuite dressing, een verzorgde badkamer en de wasplaats. De tweede verdieping biedt onderdak aan nog twee slaapkamers en extra berging, eventueel nog in te richten als tweede badkamer. Dit gasloos project is helemaal futureproof door de verwarming met warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en doorgedreven isolatie. De extra zonnepanelen drukken de al erg lage kost van de energiefactuur. Ervaar zelf deze unieke woning met oog voor architecturale kwaliteit en contacteer Neon Vastgoed voor meer info of een bezoek ter plaatse.
Lees verder
Adres
Castelijmlaan 5 , 2950 Kapellen
Type
Huis
Subtype
Half open bebouwing
Status
Verkocht
EPC Waarde
63 kWh/m²
Keuring elektriciteit
Conform
63
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 30m²
Keuken
#1 13m²
Slaapkamer
#1 19m² #2 14.5m² #3 12.5m² #4 11m²
Voorzieningen
 • Buitenstaanplaats
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
193 m²
Grondoppervlakte
156 m²
Referentie
c1e443f5-2670-41de-b9df-f9954675c524
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Nieuwe staat
Badkamer
Nieuwe staat
Keuken
Nieuwe staat
Oriëntatie
Tuin oriëntatie
Zuid
Oriëntatie op het terras
Zuid
Type verwarming
 • Centrale verwarming
 • Vloerverwarming
Energie
 • Warmtepomp
Eco
 • Zonnepanelen
 • Regenwater recuperatie
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
63 kWh/m²
EPC Niveau
A
EPC Code
11023G-2014_29892/EP07543/A009/D01/SD001
Ruimtelijke ordening
 • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
 • Verkavelingsvergunning uitgereikt
 • Geen risicozone voor overstromingen
Bijkomende info
 • Bestemming: woongebieden
  OVERSTROMINGSRAPPORT : P-score A - G-score A

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!