Op Domein Esmoreit op de linker Schelde-oever in een rustige groene omgeving en zonder vis-à-vis wordt een mooi appartement (met inbegrip van garagebox) in laagbouw te koop aangeboden.

Het betreft ca. 133m² bewoonbare oppervlakte (terrasoppervlakte niet meegerekend) met 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een gastentoilet in de inkomhall. Via de veiligheidsinkomdeur komt u in de leefruimte en de aanpalende keuken vanwaaruit u een prachtig open zicht heeft op het groen. Het terras aan de living is uitgerust met een elektrische zonneluifel. Naast de ruime eerste slaapkamer bevindt zich een badkamer met douche en ligbad. Slaapkamers 2 en 3 delen een kleine maar volledige badkamer. Bovendien is het pand voorzien van twee bergruimtes, waarvan 1 met aansluiting voor wasmachine/droogkast. De verwarming gebeurt met een hoogrendement condensatieketel. De garagebox onder het gebouw is via de lift bereikbaar. Een parking naast het gebouw biedt ruim plaats aan een tweede wagen of bezoekers.

Het Sint-Anna-strand en -bos, de jachthaven, de wandelweg, enz. liggen binnen een straal van 2 km. en met het openbaar vervoer ben je zo in de stad, ook de veerboot brengt je op een unieke manier naar rechteroever.

Het domein wordt zeer goed onderhouden, net zoals het appartement, en minimale aanpassingen brengen het up-to-date en bieden ongetwijfeld meerwaarde.

Prachtige aanbieding voor wie op zoek is naar ruimte en comfort, rust en natuur maar toch een goede verbinding met de stad wil behouden.
Lees verder
Adres
Esmoreitlaan 23 , 2050 Antwerpen
Type
Appartement
Status
Verkocht
EPC Waarde
141 kWh/m²
141
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#145m²
Keuken
#119m²
Slaapkamer
#117.5m² #213.5m² #39m²
Badkamer
#112m² #25m²
Voorzieningen
  • Parking
  • Lift
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
133 m²
Referentie
24de4ce4-3918-4a30-9273-50135cbc9eec
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Goede staat
Badkamer
Badkamer in goede staat
Keuken
Keuken in goede staat
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
Wettelijke info
Wettelijke info
EPC Waarde
141 kWh/m²
EPC Code
20110731-0000889850-00000003-0
Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsvergunningsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen: vergunning uitgereikt
  • Verkavelingsvergunning: geen verkavelingsvergunning uitgereikt
  • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo)
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebied

Interesse? Contacteer ons!