Dit ruime appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het kleinschalige project (met lift) Notarius en wordt gekenmerkt door de architecturale wisselwerking tussen de voormalige notariswoning en het toegevoegde volume. Samen vormen ze een stijlvol, modern architecturaal geheel waarbij veel aandacht wordt geschonken aan licht en ruimte om te voldoen aan het hedendaags wooncomfort. Naast het individuele terras, beschikken de appartementen over een mooie, riante gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1471m² en dit te midden van het bruisende centrum van Kapellen, met winkels, het park, openbaar vervoer en leuke horecazaken.
Indeling als volgt : inkomhal, riante leefruimte met prachtige maatwerkkeuken en verzorgde badkamer. Verder zijn er twee slaapkamers en handige bergruimte.
Mogelijkheid tot aankopen van kelderberging en ondergrondse autostaanplaats.
Jos Dejongh staat garant voor een onberispelijke afwerkingsgraad met ruime budgetten en een zorgeloos wooncomfort. Oplevering voorzien april 2021 met soepele betalingsvoorwaarden ! Contacteer snel NEON VASTGOED voor meer info.
Lees verder
Adres
Dorpsstraat 33 2 2, 2950 Kapellen
Type
Appartement
Status
Verkocht
Algemeen
Ruimtes
Leefruimte
#1 51m²
Slaapkamer
#1 13m² #2 11m²
Terras
#1 6m²
Voorzieningen
  • Kelder
  • Parking
  • Lift
Oppervlaktes
Woonoppervlakte
111 m²
Bruto Woonoppervlakte
1.471 m²
Referentie
5503803d-8fb9-4bbe-abfb-cc840af24ba0
Comfort
Kenmerken
Algemeen
Nieuwe staat
Badkamer
Nieuwe staat
Keuken
Nieuwe staat
Oriëntatie
Tuin oriëntatie
Zuid-West
Oriëntatie op het terras
Zuid-West
Type verwarming
  • Centrale verwarming
Energie
  • Gas
Eco
  • Dubbele beglazing
Wettelijke info
Ruimtelijke ordening
  • Geen risicozone voor overstromingen
Bijkomende info
  • - Bestemming: woongebieden

Jij zoekt… wij vinden!

De kogel is door de kerk en je hebt besloten dat het tijd is op zoek te gaan naar je droomhuis.  Vaak is dat niet zo eenvoudig als het lijkt. En heb je morgen je droomhuis gevonden, dan wordt het misschien wel van onder je neus weggekaapt of is het zelfs al verkocht nog voor je het had kunnen bekijken. Snel zijn is niet langer genoeg; hypersnel zijn is de boodschap!

Geen nood want bij Neon staan we voor je klaar! Wij bevragen elke klant in de zoektocht naar zijn droomhuis. Daarna kunnen wij heel gericht meezoeken. Van zodra er nieuwe interessante woningen bij ons binnenkomen, die aan jouw eisen voldoen, ben jij de eerste die het weet. Het is simpel: laat je contactgegevens hier achter.

Ik wil

Test ons!